LifeStyle Coaching

WelZijn door BewustZijn
Liefdevol & Lichter Leven

Holistisch lifestyle coaching

Holistisch lifestyle coaching kost € 120 per uur, gebaseerd op € 2 per min. Gemiddeld duurt een sessie 1,5 uur en dan betaal je € 180. Dit is altijd inclusief meditatieve adem-en ontspanningsoefeningen / -technieken. Graag vooraf betalen of op het moment zelf. Neemt het meer tijd in beslag betaal je meer, kost iets minder tijd, betaal je minder en verrekenen we achteraf.

Ik leef niet ‘op de klok’, samen stemmen we af wanneer, hoe of wat je nodig hebt en jij voelt vanzelf wat het waard is wat het met je doet. Sommige dingen zijn niet in geld uit te drukken ook al is het wel van toegevoegde waarde. Ook dan vinden we wel een manier om het kloppend te laten zijn. We kunnen niet in elkaars portemonnee kijken, maar helpen elkaar wel altijd.

Download het Intakeformulier

Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats kijk ik naar ‘wie jij bent’ en aan de hand van het door jou ingevulde intakeformulier gaan we dit bespreken en ga ik naar je luisteren en kijken. Ik kom dan met een voorstel voor wat nodig is. Dat kan van alles zijn… naast persoonlijke aandacht zijn er vele vormen van therapeutische sessies mogelijk zoals: Body Drum Release, Ademen, Bio Dynamic Breath, NLP, Omdenken, Liefdevol Leven Cirkel Competenties, de Gewoonte Lus, Oplossingsgericht Coachen, Logische Niveaus, Focussen etc Maar ook intuïtieve, creatieve en systemische coaching, Reiki energie en/of met drukpunten, kristallen etc je kunt het zo gek niet bedenken.

In samenwerking met orthomoleculair therapeut Sander Janson kunnen we ook naar je bloed kijken en vandaaruit adviseren en coachen. Hij neemt dan door middel van ‘een vingerprikje’ bloed af, stuurt dat naar het lab, analyseert de uitkomsten en geeft dan persoonlijke leefstijl voeding-en suppletie adviezen wat jou helpt beter in balans te komen. Dit kan ik in een Plan van Aanpak zetten en dat gebruiken we dan ook met het coachen. Je energetische astrologie én bloed, daar kun je niet omheen. Hoe dan? Daar leren we je mee omgaan.

“Door te kijken naar menselijk gedrag en communicatie krijgen we inzicht in alles wat we voelen, denken en doen. Zo ook in gewoontes, patronen en behoeftes. Verandering in kijken naar ervaringen, gedachten en gedragingen leidt tot nieuw gedrag en beleving van dingen.”

Ik wil een positieve bijdrage leveren aan het welZijn van anderen.

Door de Wereld te zien in de tijdloze werkelijkheid van schoonheid en Liefde, creëer je een heel andere beleving van je leven dan tot nu toe.
Je voelt en weet dan weer wie je bent, wat je hier doet en hebt weer zin in het leven!

Homepage ›