LifeStyle Coaching

Holistisch lifestyle coaching kost bij mij € 120 per uur, gebaseerd op € 2 per min. Gemiddeld duurt een sessie bij mij 1,5 uur en dan betaal je € 180. Dit is altijd inclusief meditatieve adem-en ontspanningsoefeningen / -technieken.

Graag vooraf betalen of op het moment zelf. Neemt het meer tijd in beslag betaal je meer, kost iets minder tijd, betaal je minder en verrekenen we achteraf.

Ik leef niet ‘op de klok’, samen stemmen we af wanneer, hoe of wat je nodig hebt en jij voelt vanzelf wat het waard is wat het met je doet. Sommige dingen zijn niet in geld uit te drukken ook al is het wel van toegevoegde waarde. Ook dan vinden we wel een manier om het kloppend te laten zijn. We kunnen niet in elkaars portemonnee kijken, maar helpen elkaar wel altijd, is mijn insteek.

Aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats kijk ik naar ‘wie jij bent’ en aan de hand van het door jou ingevulde intakeformulier gaan we dit bespreken en ga ik naar je luisteren en kijken. Ik kom dan met een voorstel voor wat nodig is.

Dat kan van alles zijn… naast persoonlijke aandacht zijn er vele vormen van therapeutische sessies mogelijk zoals: Body Drum Release, Ademen, Bio Dynamic Breath, NLP, Omdenken, Liefdevol Leven Cirkel Competenties, de Gewoonte Lus, Oplossingsgericht Coachen, Logische Niveaus, Focussen etc Maar ook intuïtieve, creatieve en systemische coaching, Reiki energie en/of met drukpunten, kristallen etc je kunt het zo gek niet bedenken.

Ik ben er voor jong en oud, man en vrouw. Ik ben er voor heling, meer bewustzijn en hulp bij levens veranderende gebeurtenissen. Ook kinderen, jong volwassenen, hoog gevoelige mensen en hun persoonlijke omgeving, begeleid ik ook persoonlijk waar nodig. Het bereik heeft veel meer impact dan je vooraf kan vermoeden. Ik ben daarom dankbaar voor alle mensen die mij steeds weer weten te vinden.

“Door te kijken naar menselijk gedrag en communicatie krijgen we inzicht in alles wat we voelen, denken en doen. Zo ook in gewoontes, patronen en behoeftes. Verandering in kijken naar ervaringen, gedachten en gedragingen leidt tot nieuw gedrag en beleving van dingen.”

Ik wil een positieve bijdrage leveren aan het welZijn van anderen.

Door de Wereld te zien in de tijdloze werkelijkheid van schoonheid en Liefde, creëer je een heel andere beleving van je leven dan tot nu toe.
Je voelt en weet dan weer wie je bent, wat je hier doet en hebt weer zin in het leven!

Homepage ›