Holistisch lifestyle

Ik ben Connie,
Coach & creator voor heling, meer bewustzijn en persoonlijke groei

Holistisch Lifestyle gaat over Innernemerschap:
“Elke verandering begint bij je Zelf, vanbinnen“

Door bewust, met aandacht, liefde en compassie naar het geheel van mens-zijn te kijken, zie je dat het gaat om het geheel van denken (hoofd), gevoelens (hart), emoties (buik), fysieke lichamelijke gewaarwording, energie en zingeving. Van wie jij bent en het leven dat je leeft en hoe dat je dat doet. Jouw hele leven gaat om jou!

Door Liefdevol en vanuit HEELheid naar alles te kijken ben ik me meer gaan verwonderen en verdiepen hoe alles verbonden is en onderling samenwerkt. Ons Lichaam en onze Geest zit zo ingenieus in elkaar… Daardoor geloof ik in het zelfherstellend-vermogen van het lichaam.
Na vele ervaringen ben ik de signalen van het lichaam gaan zien als kans, om jezelf en je leven te veranderen als je dat wil of als dat nodig is. Daarom is voeding, beweging en gezond gedrag zo belangrijk om bewust van te zijn.

Ik werk graag met het lichaam, de adem en met dat wat er op dat moment aanwezig is. Zo kun je ook de energie die om ons en in ons heen is gebruiken om voor je te laten werken. Dat doe ik bewust met meditatieve-adem en ontspanoefeningen. Ook maak ik graag gebruik van het Al-Wetende-Veld en de antwoorden die ons onderbewuste voor ons heeft.

Open je Hart, geef ruimte aan jeZelf,
volg je Hart… want dat klopt!

Alles is energie:
“Alles is één, in Liefde verbonden”

Homepage ›