Referenties

“Connie straalt rust en vertrouwen en weet een prettige, onspannen en veilige omgeving te creëeren tijdens haar sessies.”

“Dingen half afsluiten heeft geen zin, veel onopgeloste zaken hebben al die tijd ervoor gezorgd dat ik niet maximaal van het leven kon genieten, laat staan dat ik van mezelf kon houden… Nu wel.”

“Het coachtraject heeft meer dan voldaan aan mijn verwachtingen.
Ik had van te voren niet verwacht dat er in zo’n korte tijd zoveel aan mij positief kon veranderen.”

“Ik heb mezelf beter leren respecteren, waarderen en leef veel meer in het Nu”

“Connie is een coach die haarfijn doorheeft hoe ze haar coachee moet benaderen om het beste uit hem/haar te halen tijdens de sessie.
Ze is eerlijk, durft feedback te geven wanneer nodig, complimenteert waar nodig, stuurt richting de afgesproken doelstellingen maar laat ook ruimte voor wat zich aandiend op dat moment.”

“De samenwerking was prettig en effectief! Ook de communicatie tussendoor is duidelijk, overzichtelijk en prettig.”

“Ook de ontspanningsoefeningen vond ik goed toe te passen en paste in het geheel. Het had een positief effect op mijn gemoedstoestand.
Ook nu nog pas ik ze regelmatig toe.”

“Ik heb een hele duidelijke lijn kunnen volgen tussen het voorop opgestelde doel tijdens de intake en de laatste sessie, zeker gezien het resultaat.”

“Ik vind dat het coachtraject duidelijk gericht was op mij. Ik heb me het hele traject gehoord, gevoeld en begrepen gevoeld, ook al kreeg ik ook directe en opbouwende feedback als dat nodig was.”

“Zowel voorafgaand als tijdens de sessies heb ik mij ontspannen gevoeld en pas daarna kwam het besef dat ik oude hoofdstukken echt heb afgesloten. Met alle nieuwe geleerde tools en inzichten ga ik vol vertrouwen en de nieuwe hoofdstukken tegemoet!”

Gaan we de samenwerking aan? ›